Kuntokeskus, Bodytone EC10

Station taljalaite Bodytone EC10 on kehitetty ammattilaisten kanssa ja testattu ammattiurheilijoilla ja se tarjoaa mahdollisuuden useammalle käyttäjälle harjoitella samanaikaisesti. Siinä on 2 ylä- ja alataljaa, 2 korkeussäädettävä pystytaljaa (ristikkäistalja), 2 seisontataljaa, leuanvetotanko sekä leuanvetokahvat.

Kaikki sen osat ovat tehty erittäin kestävistä materiaaleista. Tukevarakenteinen runko on tehty vahvasta teräsputkesta. Laitteen pinnoitteen muodostaa erittäin kestävä kolmen suojakerroksen ja neljän maalikerroksen yhdistelmä. Sen pitkät ja pehmeät liikeradat mahdollistavat miellyttävän harjoittelun. Penkeissä on myös tuplapehmuste tuomassa mukavuutta rankoissakin treeneissä. Käsitangot on päällystetty luistamattomalla ja allergikoillekin sopivalla neopreenillä.

EC10 kuntokeskuksessa on sama tyylikäs muotoilu mitä muissakin saman valmistajan Evolution -sarjan tuotteissa yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi.

Station taljalaite Bodytone EC10 on kompakti tilaihme ja sen avulla pieneenkin tilaan saadaan mahtumaan monta kuntoilijaa. Se kuuluu Bodytonen Evolution -sarjaan, joka edustaa painopakkalaitteiden kehityksen kärkeä ja on suunniteltu ammattilaiskäyttöön. Tästä laadukas kuntoilulaite valmistajalta, jolla on jo vuosikymmenten kokemus alastaan.

 

Koko

pituus 568 cm, leveys 488 cm, korkeus 240 cm

Paino

1346 kg

Säädöt

Pystytaljoissa 29 eri korkeusvaihtoehtoa

Istuimet

4 istuinta (2 x ylätalja, 2 x alatalja)

Painopakka

6 x 95 kg ja 2 x 71 kg

Painopakan valitsin

Turvanauha sekä magneettipidike

Vastapaino

Biomekaanisesti suunniteltu ja värikoodattu

Talja

Nylon sisäisellä laakerilla

Voimansiirto

Teräskaapeli (6mm paksu) PV- pinnoitteella, vetolujuus 900kg

Ohjaintangot

Teräksiset, vahvistettu tuplakromipinnoitteella

Runko

Kestävä teräsputki (seinämävahvuus 3mm) laserleikattu sekä konehitsattu

Päällyste

Kulutusta kestävä, antibakteerinen ja antiallergeeninen napakka keinonahka, joka kestää hyvin myös hikoilua