Ristikkäistalja, Bodytone EC02

Ristikkäistalja Bodytone EC02 on kehitetty ammattilaisten kanssa ja testattu ammattiurheilijoilla. Kaikki sen osat ovat tehty erittäin kestävistä materiaaleista. Tukevarakenteinen runko on tehty vahvasta teräsputkesta. Laitteen pinnoitteen muodostaa erittäin kestävä kolmen suojakerroksen ja neljän maalikerroksen yhdistelmä. Sen pitkä ja pehmeä liikerata mahdollistaa miellyttävän harjoittelun. Käsitanko on päällystetty luistamattomalla ja allergikoillekin sopivalla neopreenillä. Kaksi 95 kilogramman painopakkaa takaavat sen, että laitteesta löytyy vähän kovempaakin vastusta.

EC02 ristikkäistaljassa on sama tyylikäs muotoilu mitä muissakin saman valmistajan Evolution -sarjan tuotteissa yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi. Taljojen lisäksi siinä on myös leuanvetoteline.

Ristikkäistalja Bodytone EC02 kahdella korkeussäädettävällä taljalla tarjoaa erinomaiset puitteet monipuoliseen harjoitteluun! Laitteesta onkin tullut monen kuntosalin vakiolaite. Se kuuluu Bodytonen Evolution -sarjaan, joka edustaa painopakkalaitteiden kehityksen kärkeä ja on suunniteltu ammattilaiskäyttöön. Tästä laadukas kuntoilulaite valmistajalta, jolla on jo vuosikymmenten kokemus alastaan.

 

Koko

pituus 395 cm, leveys 78 cm, korkeus 240 cm

Paino

390 kg

Säädöt

Taljoissa 29 eri korkeusvaihtoehtoa

Painopakka

2 x 95 kg

Painopakan valitsin

Turvanauha sekä magneettipidike

Vastapaino

Biomekaanisesti suunniteltua kiinteää kumia

Talja

Nylon sisäisellä laakerilla

Voimansiirto

Teräskaapeli (6mm paksu) PV- pinnoitteella, vetolujuus 900kg

Ohjaintangot

Teräksiset, vahvistettu tuplakromipinnoitteella

Runko

Kestävä teräsputki (seinämävahvuus 3mm), laserleikattu sekä konehitsattu