Kaksoistalja, Bodytone EC01

Kaksoistalja Bodytone EC01 on kehitetty ammattilaisten kanssa ja testattu ammattiurheilijoilla
Kaikki sen osat ovat tehty erittäin kestävistä materiaaleista. Tukevarakenteinen runko on tehty vahvasta teräsputkesta. Laitteen pinnoitteen muodostaa erittäin kestävä kolmen suojakerroksen ja neljän maalikerroksen yhdistelmä. Sen pitkä ja pehmeä liikerata mahdollistaa miellyttävän harjoittelun. Käsitanko on päällystetty luistamattomalla ja allergikoillekin sopivalla neopreenillä. Kaksi 95 kilogramman painopakkaa takaavat sen, että laitteesta löytyy vähän kovempaakin vastusta.

EC01 kaksoistaljassa on sama tyylikäs muotoilu mitä muissakin saman valmistajan Evolution -sarjan tuotteissa yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi. Taljojen lisäksi siinä on myös leuanvetoteline.

Kaksoistalja Bodytone EC01 kahdella korkeussäädettävällä taljalla on erinomainen laite monipuoliseen harjoitteluun! Sopii esimerkiksi personal trainer -studioon tai hotellin kuntosalille. Se kuuluu Bodytonen Evolution -sarjaan, joka edustaa painopakkalaitteiden kehityksen kärkeä ja on suunniteltu ammattilaiskäyttöön. Tästä laadukas kuntoilulaite valmistajalta, jolla on jo vuosikymmenten kokemus alastaan.

 

Koko

pituus 165 cm, leveys 106 cm, korkeus 224 cm

Paino

306 kg

Säädöt

Taljoissa 29 eri korkeusvaihtoehtoa ja ne kääntyvät 180°, jonka ansiosta laite soveltuu myös toiminnalliseen harjoitteluun

Painopakka

2 x 95kg

Painopakan valitsin

Turvanauha sekä magneettipidike

Vastapaino

Biomekaanisesti suunniteltua kiinteää kumia

Talja

Nylon sisäisellä laakerilla

Voimansiirto

Teräskaapeli (6mm paksu) PV- pinnoitteella, vetolujuus 900kg

Ohjaintangot

Teräksiset, vahvistettu tuplakromipinnoitteella

Runko

Kestävä teräsputki (seinämävahvuus 3mm), laserleikattu sekä konehitsattu