Kuntokeskus, Bodytone EC/4S

4-asema taljalaite Bodytone EC/4S on kehitetty ammattilaisten kanssa ja testattu ammattiurheilijoilla ja se tarjoaa mahdollisuuden neljälle käyttäjälle harjoitella samanaikaisesti. Siinä on ylä- ja alatalja, korkeussäädettävä pystytalja sekä seisontatalja.

Kaikki sen osat ovat tehty erittäin kestävistä materiaaleista. Tukevarakenteinen runko on tehty vahvasta teräsputkesta. Laitteen pinnoitteen muodostaa erittäin kestävä kolmen suojakerroksen ja neljän maalikerroksen yhdistelmä. Sen pitkät ja pehmeät liikeradat mahdollistavat miellyttävän harjoittelun. Penkeissä on myös tuplapehmuste tuomassa mukavuutta rankoissakin treeneissä. Käsitanko on päällystetty luistamattomalla ja allergikoillekin sopivalla neopreenillä.

EC/4S taljalaitteessa on sama tyylikäs muotoilu mitä muissakin saman valmistajan Evolution -sarjan tuotteissa yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi.

4-asema taljalaite Bodytone EC/4S on kompakti tilaihme ja sen avulla pieneenkin tilaan saadaan mahtumaan monta kuntoilijaa. Se kuuluu Bodytonen Evolution -sarjaan, joka edustaa painopakkalaitteiden kehityksen kärkeä ja on suunniteltu ammattilaiskäyttöön. Tästä laadukas kuntoilulaite valmistajalta, jolla on jo vuosikymmenten kokemus alastaan.

 

Koko

pituus 380 cm, leveys 184 cm, korkeus 236 cm

Paino

658 kg

Säädöt

Taljoissa 29 eri korkeusvaihtoehtoa

Painopakka

3 x 95 kg ja 1 x 71 kg

Painopakan valitsin

Turvanauha sekä magneettipidike

Vastapaino

Biomekaanisesti suunniteltua kiinteää kumia

Talja

Nylon sisäisellä laakerilla

Voimansiirto

Teräskaapeli (6mm paksu) PV- pinnoitteella, vetolujuus 900kg

Ohjaintangot

Teräksiset, vahvistettu tuplakromipinnoitteella

Runko

Kestävä teräsputki (seinämävahvuus 3mm), laserleikattu sekä konehitsattu

Päällyste

Kulutusta kestävä, antibakteerinen ja antiallergeeninen napakka keinonahka, joka kestää hyvin myös hikoilua