Monitoimitalja, Bodytone EC/1S

Monitoimitalja Bodytone EC/1S on kehitetty ammattilaisten kanssa ja testattu ammattiurheilijoilla. Kaikki sen osat ovat tehty erittäin kestävistä materiaaleista. Runko on tehty vahvasta teräsputkesta. Laitteen pinnoitteen muodostaa erittäin kestävä kolmen suojakerroksen ja neljän maalikerroksen yhdistelmä. Sen pitkä ja pehmeä liikerata mahdollistaa miellyttävän harjoittelun. Käsitanko on päällystetty luistamattomalla ja allergikoillekin sopivalla neopreenillä. 95 kilogramman painopakka takaa sen, että laitteesta löytyy vähän kovempaakin vastusta.

EC/1S monitoimitaljassa on sama tyylikäs muotoilu mitä muissakin saman valmistajan Evolution -sarjan tuotteissa yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi.

Monitoimitalja Bodytone EC/1S on erinomainen laite monipuoliseen harjoitteluun! Sopii esimerkiksi personal trainer -studioon tai hotellin kuntosalille. Se kuuluu Bodytonen Evolution -sarjaan, joka edustaa painopakkalaitteiden kehityksen kärkeä ja on suunniteltu ammattilaiskäyttöön. Tästä laadukas kuntoilulaite valmistajalta, jolla on jo vuosikymmenten kokemus alastaan.

 

Koko

pituus 99 cm, leveys 120 cm, korkeus 230 cm

Paino

180 kg

Säädöt

Taljassa 29 eri korkeusvaihtoehtoa ja se on säädettävissä yhdellä kädellä

Painopakka

95 kg

Painopakan valitsin

Turvanauha sekä magneettipidike

Vastapaino

Biomekaanisesti suunniteltua kiinteää kumia

Talja

Nylon sisäisellä laakerilla

Voimansiirto

Teräskaapeli (6mm paksu) PV- pinnoitteella, vetolujuus 900kg

Ohjaintangot

Teräksiset, vahvistettu tuplakromipinnoitteella

Runko

Kestävä teräsputki (seinämävahvuus 3mm), laserleikattu sekä konehitsattu