Ylätalja, Bodytone E11

Ylätalja Bodytone E11 on kehitetty ammattilaisten kanssa ja testattu ammattiurheilijoilla. Kaikki sen osat ovat tehty erittäin kestävistä materiaaleista. Runko on tehty vahvasta teräsputkesta. Ylätaljan pinnoitteen muodostaa erittäin kestävä kolmen suojakerroksen ja neljän maalikerroksen yhdistelmä. Ylätaljan pehmeä liikerata ja penkin korkeuden säätö mahdollistavat miellyttävän harjoittelun. Penkissä on myös tuplapehmuste tuomassa mukavuutta rankoissakin treeneissä. Käsitanko on päällystetty luistamattomalla ja allergikoillekin sopivalla neopreenillä. 95 kilogramman painopakka takaa sen, että laitteesta löytyy vähän kovempaakin vastusta.

E11 ylätaljassa on sama tyylikäs muotoilu mitä muissakin saman valmistajan Evolution -sarjan tuotteissa yhtenäisen ilmeen saavuttamiseksi.

Ylätalja Bodytone E11 on erinomainen laite rankkoihinkin selkätreeniin! Se kuuluu Bodytonen Evolution -sarjaan, joka edustaa painopakkalaitteiden kehityksen kärkeä ja on suunniteltu ammattilaiskäyttöön. Tästä laadukas kuntoilulaite valmistajalta, jolla on jo vuosikymmenten kokemus alastaan. Ylätalja on tehokas väline etenkin leveiden selkälihasten treenaamiseen.

 

Koko

pituus 125 cm, leveys 124 cm, korkeus 229 cm

Paino

218 kg

Jalkatuki

Korkeus säädettävissä

Painopakka

95 kg (painot numeroitu ja merkattu värein)

Painopakan valitsin

Turvanauha sekä magneettipidike

Vastapaino

Biomekaanisesti suunniteltua kiinteää kumia

Talja

Nylon sisäisellä laakerilla

Voimansiirto

Teräskaapeli (6mm paksu) PV- pinnoitteella, vetolujuus 900kg

Ohjaintangot

Teräksiset, vahvistettu tuplakromipinnoitteella

Runko

Kestävä teräsputki (seinämävahvuus 3mm), laserleikattu sekä konehitsattu

Kotelo

3,5mm paksuista ABS-muovia alumiiniprofiililla

Penkin päällyste

Kulutusta kestävä, antibakteerinen ja antiallergeeninen napakka keinonahka, joka kestää hyvin myös hikoilua